Wanneer is het essentieel om camera’s rondom je huis te hebben?

Camera’s zorgen voor een goede beveiliging. De beveiliging rondom een pand, plaats of huis is onmisbaar. Rondom jouw kantoorpand kan je beveiliging ophangen. Bij SERIS kan je dit vertrouwd en goed regelen. Je kan ook camera’s ophangen in een winkel om diefstal te voorkomen of om jouw personeel te beschermen. Ook rondom een huis kunnen camera’s geplaatst worden. Met de camera’s beveilig je jouw eigendommen en jouw eigen veiligheid. Lees het artikel verder om erachter te komen waarom camera’s onmisbaar zijn rondom jouw huis!

Wanneer heb ik beveiligingscamera’s thuis nodig?

Veel bedrijven bieden het aan om camera’s te installeren. Dit is voor veel mensen ideaal. Het is ook ideaal wanneer je naast jouw huis jouw bedrijfspand heb zitten. De camera’s bieden ook meer zekerheid in verschillende situaties. Met de camerabeelden houd je criminelen tegen en weet je precies wat er allemaal rondom jouw huis gebeurt. De camera’s zijn ook ideaal wanneer er een incident bij jouw huis gebeurd is. Je hebt dan door de camerabeelden alles op beeld staan en heb je dus bewijs. Dit bewijs is dan waardevol voor de politie. De beveiligingscamera’s zijn ook ideaal wanneer je niet thuis bent of vaak weg van huis bent. De camera’s leggen alles vast. Je hebt inbrekers altijd op beeld staan. Dit biedt een stukje zekerheid. Ook kan je vanuit binnenshuis zien wat er rondom jouw huis gebeurd door op de camera’s te kijken en kan je misschien optijd andere mensen voor hulp benaderen. Met de camera’s kan je ook mensen afschrikken. Zo hoef jij geen zorgen te maken over jouw belangrijke bezitten. Kan je ook nog toezicht houden op jouw oprit en kan je zien wie er bij jouw aanbellen.

 

Zijn camera’s rondom het huis toegestaan?

Camera’s rondom huis zijn toegestaan. Het is alleen niet netjes om jouw huisgenoten of bezoekers te bespieden. Camera’s die gericht zijn op de openbare weg, zijn alleen toegestaan als de camera’s dienen om jouw bezit te beschermen. Dien je de openbare weg te filmen, ben je verplicht om mensen hiervoor te waarschuwen. Het is wel van belang dat je de mensen van te voren waarschuwt, voordat ze voorbij de camera’s rijden. Richt jouw camera op een deel van het eigendom van jouw buren? Bespreek dit dan goed met elkaar om problemen te voorkomen.