Waar moet u op letten bij het kopen van een zakelijke printer?

Om te weten waar u precies op moet letten bij het aanschaffen van een zakelijke printer van Refurbished Printer, moet er antwoord worden gegeven op een aantal vragen. Lees verder en kom erachter welke printer bij uw bedrijf past (inclusief enkele voorbeelden).

Welke printer aanschaffen

Wanneer u voor intern gebruik print, ga dan voor een zwart wit printer. Of dat ene document of die aandachtspunten, die elke werknemer moet lezen in kleur is of niet, dat maakt niet uit. Daarbij komt ook een zwart wit printer die alleen print, goedkoper is dan andere kleuren of uitgebreide printers. Wanneer u wel wilt scannen en/ of kopiëren. Ga dan voor een A4 all-in-one printer. Uiteraard zijn deze genoemde A4 printers ook voor bijvoorbeeld A3 te verkrijgen.

Partners en klanten vinden het fijner wanneer er in kleur geprint wordt, dit ziet er professioneler uit. Let dus op of het voor intern gebruik is of niet. Als u en andere werknemers daarbij niet hoeven te scannen of te kopiëren, ga dan voor een kleuren A4 printer. Als dat wel het geval is, is een A4 all-in-one printer een uitkomst. Naast A4 formaat printers kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een A3 kleuren printer of een A3 all-in-one printer.

Samenvattend

Wanneer u voor klanten print, gaat u voor een A4 kleuren printer. Gaat u voor intern gebruik? Dan heeft u genoeg aan een A4 zwart wit printer. Wilt u ook kunnen kopiëren en scannen? Dan is een all-in-one printer een goede optie. Natuurlijk zijn er naast a4 printers ook andere formaten beschikbaar.

Enkele aandachtspunten

Wordt er veel en snel geprint op uw zaak, let dan op de printsnelheid. Kies voor een printer et een RAM geheugen om printopdrachten op te slaan in de wachtrij. Niet geheel onbelangrijk is het om een printer te kiezen die dubbelzijdig kan of grotere papiersoorten aankan, mocht dat wenselijk zijn. Daarnaast laten veel mensen tegenwoordig recensies achter. Mocht u twijfel hebben over een printer? Dan kunnen recensies uitkomst bieden.