Uitjes voor teambuilding!

Voor een goede samenwerking binnen je bedrijf is teambuilding belangrijk. Of je nou op kantoor werkt of in een kledingwinkel staat; altijd zal er moeten worden samengewerkt. Om de teambuilding op een gezellige manier te bevorderen bestaan er verschillende uitjes. Enkele voorbeelden hiervan worden toegelicht in dit artikel!

 

Lasergamen

De eerste activiteit voor het bevorderen van de teambuilding is lasergamen. Je denkt misschien; lasergamen is toch voor kleine kinderen? Maar dat is zeker niet waar. Ook jong volwassenen vinden het namelijk nog erg leuk om te lasergamen! BIj lasergamen kun je er voor kiezen om in 2 of meerdere teams tegen elkaar te spelen. Op deze manier kun je dus werken aan de teambuilding. Wanneer één iemand namelijk vaak wordt afgeschoten, heeft dit consequenties voor het hele team. Je zult elkaar dus goed moeten coachen en rugdekking moeten geven! Voor teambuilding in Breda door middel van lasergamen kun je terecht bij Lot66. Naast teambuilden, is lasergamen ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes of vriendengroepen!

 

Escaperoom

Een andere activiteit die de teambuilding kan bevorderen is een escaperoom. De laatste jaren worden escaperooms steeds populairder. En komen daardoor dus ook steeds grotere en betere escaperooms. Bij een escaperoom werk je samen met je team, om de kamer te ontsnappen. Dit doe je door het oplossen van raadsels en puzzels, waardoor je toegang krijgt tot de gesloten deur. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren. Wanneer je dit namelijk niet op tijd voor elkaar krijgt, heb je het spel verloren. Een leuke combinatie dus van teamwork, nadenken en spanning! 

 

Zeskamp

Voor de echte sportieve bedrijven is het een leuk idee om mee te doen aan een zeskamp. Samen met je team strijd je tegen andere teams in verschillende soorten spellen. Je zult dus goed samen moeten werken om als winnend team te eindigen!