Top brillen trends die je moet weten!

Sinds enkele jaren wordt de bril niet meer alleen als een noodzaak gezien, maar is hij een modeaccessoire geworden. Zelfs degenen die een bril voor correctie moeten gebruiken, weten hoe belangrijk het is het ideale model te kiezen om harmonie in het gezicht te verzekeren.

 

Er zijn echter nog steeds mensen die graag verschillende stukken verzamelen om dagelijks te gebruiken en uit de routine te stappen. Daarom presenteren wij hieronder de belangrijkste trends op het gebied van de bril van vandaag. Kijk hier eens naar!

1. Brillen met doorzichtig montuur

Doorzichtige brilmonturen zijn overal bij gekomen en zullen dat waarschijnlijk nog lange tijd blijven. Ze zijn niet nieuw op de markt, maar zijn de laatste twee jaar een belangrijke trend geworden. Deze stijl, die veel wordt gebruikt in corrigerende brillen, geeft een vleugje elegantie, stijl en persoonlijkheid aan het accessoire.

2. Sport Aviator

Dit is een klassiek model dat nooit uit de mode raakt. Met een sportieve voetafdruk en in een iets groter formaat kan dit type bril variëren met soberder kleuren, zoals bruin en grijs, of met fellere kleuren, zoals oranje en blauw. Mannen en vrouwen kunnen gebruiken, kies gewoon degene die het beste bij hen past.

3. Retro model

De jaren ’90 mode is terug en het kwam met alles, zelfs in de brilmonturen. De discrete monturen en kleinere glazen creëren een retro-effect, en kunnen in klein of langwerpig formaat worden geleverd. De modellen kunnen verschillende formaten hebben: ovaal, vierkant of driehoekig.

4. Oversized model

Deze stijl trekt nu al de aandacht op de catwalks en ook in het straatbeeld over de hele wereld. De monturen van dit model bril zijn groot, en de modellen gaan steeds meer gepaard met verschillende details. Of het nu gaat om een corrigerende bril of een zonnebril, het formaat maakt elke basislook veel stijlvoller.

Conclusie

Het belangrijkste bij de keuze van jouw bril is of hij perfect bij jouw gezicht past en de indruk die je wilt wekken. Alvorens het ideale model voor jouw behoeften te kiezen, moet je echter overleggen met een opticien in Aalst. Met de begeleiding van een deskundige zult je een model kunnen kiezen dat niet alleen mooi en aangenaam is, maar ook beantwoordt aan jouw visuele behoeften. Het is het waard om te investeren in je kwaliteit van leven!