PS4 kopen

Wellicht heb je al een spelcomputer van de fabrikant Sony? Sony heeft al de PS4 1, 2 en 3 uitgebracht. De nieuwste console is nogal veranderd en verbeterd. Wil je een andere spelcomputer kopen, dan is de nieuwe Playstation 4 een absolute aanrader! Enkele voordelen van dit nieuwe model ten opzichte van de oudere consoles zijn o.a. het bespelen van de nieuwste spellen, speciaal ontworpen voor deze nieuwe spelcomputer. Ze zijn niet te spelen op de oudere versies. Een ander redelijk groot voordeel zijn de kosten; de Xbox One is bijvoorbeeld duurder (dit scheelt zo’n honderd euro) maar ook de PS3 was duurder. Deze spelconsole is vrij goedkoop. Laat hem daarom niet aan je voorbij gaan vanwege de prijs! Ook intern is er het een en ander verbeterd. De technische specificaties zijn t.o.v. van de PS3 nogal uitgebreid.

Stemondersteuning

Deze nieuwste playstation heeft enkele mooie features. Teveel om allemaal uit te leggen. Een handige feature is o.a. PS4 Eye stembediening. Bedien de spelconsole door middel van je stem, via de PS4 Eye camera.

Firmware update

Fabrikant Sony heeft voor de PS4 een nieuwe firmware update uitgebracht. Om precies te zijn de firmware update 1.61. Daardoor zijn er meerdere features sterk verbeterd t.o.v. van de vorige update. Met de vorige update kon iedereen al gebruikmaken van o.a. de bluetooth functies. Dankzij dat is het gebruik van een Playstation 4 headset draadloos mogelijk.

Wat zit er in de doos?

Uiteraard de Sony PS4 console
Geïntegreerde 500GB harddisk
Eenmaal een draadloze Dualshock4 controller
Inclusief headset
Een adapter (AC power)
1 HDMI kabel
Plus 1 USB kabel

Waar kan ik de PS4 kopen?

In het begin was Amazon UK de beste optie voor u om een PS4  te kopen. Deze spelcomputer c.q. console was bij deze winkel altijd voorradig. Tevens was de snelle levertijd van de PS4 via Amazon ook een voordeel. Bij Amazon kunt u de computer betalen met behulp van creditcard maar ook met iDeal of d.m.v. Gift Cards. Bestel je de spelcomputer via deze winkel, dan heb je hem binnen drie dagen in huis. Via Bol.com is de spelcomputer op dit moment uiteraard ook te bestellen. Sinds de PS4 in Nederland is uitgekomen, is de console bij elke spelwinkel te bestellen.