Kortingcoupons in je Passbook

Apple heeft een nieuwe besturingssysteem iOS6, dit nieuwe besturingssysteem bevat veel nieuwe verbeteringen waaronder ook de app Passbook voor de Iphone en Ipods. Passbook is een soort digitale portemonnee voor tickets, kortingscoupons en lidmaatschappen.

Tickets voor evenementen

Paylogic een Nederlandse ticketmaatschappij die heeft al gezegd de app te gaan gebruiken. Voortaan als je een ticket besteld via deze website dan kun je er ook voor kiezen deze tickets niet meer uit te printen, maar via je telefoon je ticket op te slaan en te laten scannen bij het evenement.

Rosada en Kaldi

Ook als je weleens gaat shoppen in Rosada (Roosendaal) dan kan je al gebruik maken van deze app, Rosada heeft op haar website een kortingscoupon die je kan downloaden en opslaan in je Passbook. Dat is toch wel leuk dat bedrijven op deze trend inspringen. Ook een koffieketen genaamd Kaldi heeft al kortingscodes voor de app in gebruik. Je moet de codes scannen met een QR-code en daarna verschijnen ze in je Passbook.

Wil je dus korting bij Rosada of Kaldi? Neem dan even een kijkje op de website van deze winkels voor de kortingscoupons.