Hoe kun je zo goedkoop mogelijk een iPhone in gebruik nemen?

Door de toename van het aantal smartphones in Nederland een aantal jaren geleden zijn er nu heel veel gebruikte iPhones die online worden aangeboden. Echter is het enorm moeilijk om te achterhalen welke iPhone nou de beste keuze is, je hebt namelijk te maken met verschillende aanbieders / personen, verschillende prijzen en verschillende staat van het toestel. Wij adviseren daarom om te kijken naar de geschiedenis van een verkoper (kun je bekijken in zijn profiel) en daarnaast de foto’s goed en aandachtig te bekijken. Zo kun je een eventuele teleurstelling van de aankoop voorkomen, je kunt namelijk na aankoop van het toestel niet meer terug en het zou balen zijn wanneer je er achter komt dat er beschadigingen zijn op het toestel.
Kortom: een tweedehands iPhone is enorm interessant om goedkoop een iPhone te kopen, echter moet je wel goed opletten welke je koopt!


Goedkoop in gebruik

Nu heb je natuurlijk een iPhone goedkoop gekocht, maar is het wel zaak dat het toestel ook goedkoop in gebruik zal worden, je wilt immers niet heel veel geld per maand kwijt zijn. Daarom adviseren wij om te kiezen voor een sim only abonnement wanneer je een tweedehands iPhone hebt. Vaak zijn deze toestellen namelijk al simlockvrij (sinds enkele jaren bestaat dat vrijwel niet meer) en daarom is het eenvoudig om een simkaart in het toestel te zetten. Daarnaast is een sim only abonnement enorm goedkoop in gebruik t.o.v. een telefoon abonnement of prepaid simkaart. Bij een telefoon abonnement ben je al snel 40 euro per maand kwijt (minimaal) en bij een prepaid simkaart ben je relatief duur uit per minuut/sms/mb’s. Wanneer je kiest voor een sim only abonnement kun je al voor 15 euro per maand klaar zijn en daarmee dus veel geld per jaar besparen.