Hoe hou je jezelf bezig in de lockdown?

Het coronavirus heeft ons allemaal goed te pakken gehad. Het is een erg ingrijpend virus en het zal niet zomaar weg zijn helaas. De lockdown zorgt ervoor dat we vrienden en familie niet kunnen zien en het helaas moeten doen met het kleine besloten kringetje. We moeten onszelf allemaal even bezighouden en dat kan nog wel eens moeilijk zijn. Daarom willen we je graag wat tips geven over wat je nou eigenlijk allemaal kan doen in de lockdown.

Puzzelen

Je ziet dat er erg veel oude hobby’s zijn opgepakt in de lockdown tijd. Zo zijn er erg veel mensen weer gaan puzzelen. Het mooie is dat je met puzzelen volledig zelf kan beslissen hoe moeilijk of groot je de puzzel wilt maken. Zo heb je bijvoorbeeld evenementenorganisaties die op het moment puzzels maken van festivals. Ben je bijvoorbeeld een enorme techno fan kun je nu bij wijze van een mooie puzzel maken van thuishaven. Enorm leuk tijdverdrijf en kun je toch nog een beetje naar een festival. 

Koken

Het volmaken van je tijd kan nog echt wel eens een moeilijke klus zijn. Zo is het enorm leuk om nieuwe dingen te proberen zoals buitenlandse gerechten te koken. Dit kan ten eerste enorm leuk zijn en ook nog eens leerzaam omdat je best wat nieuwe dingen leert en probeert. Zo kan het bijvoorbeeld enorm leuk zijn om zelf pizza te maken! Of zelf lasagne te maken! Zoek eens wat lekkere dingetjes op en kijken wat het beste in de smaak valt bij je! Mocht het niet smaken kun je altijd Pizza bestellen bij Woodstone in Hoofddorp

Sporten

Een enorme hype is ook dat mensen veel gaan sporten. Veel mensen willen graag aan zichzelf werken en er alles aan doen om goed de lockdown uit te komen. Zo gingen mensen eerst veel naar de sportschool maar ja die gingen dicht. Mensen zijn daarna veel thuis gaan sporten en bijvoorbeeld veel buiten gaan hardlopen. Ook gingen veel mensen sport apparatuur aanschaffen en thuis installeren om toch dezelfde dingen te kunnen doen als in de sportschool.