De voordelen van COREtec vloeren

Een COREtec vloer biedt een uitzonderlijke sterkte – meer dan de meeste andere vloeren. Het heeft een unieke duurzaamheid en stabiliteit die jarenlang meegaat. Als gevolg hiervan is deze vloer optie de beste oplossing voor gezinnen van elke omvang. In feite is COREtec 100% huisdier bestendig, kind veilig en waterdicht en goed bestand tegen veel verkeer in huis. Voor velen is deze vloer een alternatief voor traditionele houten vloeren. Hier vertellen wij meer over de drie redenen om een COREtec vloer te kopen.

Volledig waterdicht

Een van de grootste nadelen van houten vloeren is hun kwetsbaarheid als het gaat om water. Zelfs een kleine lekkage kan problemen veroorzaken. Maar dat is verholpen met een COREtec vloer, waarbij morsen en lekken niet kan leiden tot kromtrekken, rotten en schimmelgroei. Met COREtec ben je volledig bestand tegen water. Je hoeft niet bang te zijn dat de vloer opzwelt, zoals hout, of interne druk creƫert die tot verdere schade kan leiden. Doordat het bestand is tegen water en elke vorm van morsen op de vloer kun je COREtec vloeren veilig installeren in keukens, wasruimtes, badkamers, etc.

Gebouwd om slijtage te weerstaan

COREtec vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan, ongeacht de grootte van je gezin. Hoewel vinylvloeren normaal gesproken onderhevig zijn aan slijtage, doet COREtec er alles aan om je vloer er fris en nieuw uit te laten zien door het vinyl te coaten met een 55 mm slijtlaag. Zo zorgen de twee lagen UV-bestendige acrylaat afwerking ervoor dat de vloer een lange levensduur heeft. Een dergelijke combinatie geeft je vloer veel sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Innovatieve bouwmethode

COREtec vloeren hebben een unieke constructiemethode die ze een extra mate van stabiliteit geeft. COREtec vinylvloeren zullen niet krimpen of uitzetten, dus het biedt het beste van alles. Je kunt deze stabiliteit bereiken zonder de noodzaak van andere componenten die andere vinylvloeren zo ingewikkeld maken om te installeren.