De leukste cadeaus voor als je vader 50 wordt

Binnenkort wordt je vader 50, gefeliciteerd! Het kan echter behoorlijk lastig zijn om dan een mooi cadeau voor hem te kopen. 50 jaar is niet zomaar een leeftijd en je wilt natuurlijk wel iets bijzonders kunnen geven. In dit artikel geven we je een aantal tips.

Allereerst is het handig om een team samen te stellen. Werk bijvoorbeeld samen met je moeder, je broers, of je zusjes. Samen kunnen jullie vast niet alleen een goed cadeau bedenken, maar hebben jullie ook budget om een mooi verjaardagscadeau voor je vader bij HUMK te kopen.

Ga voor iets persoonlijks

Ook mannen vinden het leuk om een persoonlijk cadeau te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot, een album met daarin jullie favoriete herinneringen, of een mok met een mooie foto. Je kunt ook bijvoorbeeld voor het favoriete verhaaltje van je vader gaan en dat nog eens laten afdrukken. 

Ervaringen

Een ervaring is misschien wel het leukste cadeau dat je kunt geven. Dit is iets dat je vader nog lang zal onthouden. Is je vader een avonturier? Geef hem dan een weekendje weg naar de ardennen, of laat hem parachute springen. Houd hij het liever wat rustiger? Misschien is een stedentripje dan een leuker idee. Zo zijn er nog enorm veel geweldige ervaringen te bedenken. Natuurlijk hoef je hem niet alleen op pad te sturen, je kunt hem ook met zijn allen ergens mee naartoe nemen, zo wordt die herinnering nog eens extra speciaal.

Iets moois

Zie je een ervaring of iets persoonlijks niet zo zitten en wil je je vader graag iets geven dat hij echt voor zichzelf heeft en waar hij echt iets aan heeft? Dan kun je hem ook bijvoorbeeld een horloge geven. Bij HUMK heb je keuze uit verschillende horloges, een aantal hiervan kun je ook nog laten graveren met bijvoorbeeld zijn naam, of zijn geboortedatum. Je kunt ook een heel pakket voor hem samenstellen. Denk aan een paar biertjes, snacks, misschien iets om zijn baard mee te verzorgen, of een leuk boek over een onderwerp dat hij interessant vind. Houdt je vader bijvoorbeeld van golf, dan is een golfheadcover misschien een idee!