Couponvel bij folders

Tegenwoordig wordt er door de consument ook steeds vaker online geshopt in plaats van in de winkelstraat. Er wordt door de winkels wel op ingespeeld door een webshop te openen. De kortingen die normaal alleen digitaal verkrijgbaar waren, krijg je nu ook op papier.

Digitale kortingen 

Naast dat je papieren kortingen in folders krijgt, staat het internet ook helemaal vol met kortingen en aanbiedingen. Tegenwoordig komen de kortingen die voor online winkels gelden ook via folders mee. Er wordt een couponvel meegeleverd met de folders in de plastic seal, waarop allerlei kortingen staan van verschillende online-winkels. Dit wordt vooral gedaan voor de mensen zonder Smartphone.

De kortingen die op de coupon staan, zijn ook in de app te vinden. De coupon is er meer om mensen te wijzen op de Scoupy app die beschikbaar is voor je smartphone en naamsbekendheid voor Scoupy op te bouwen.

Hoeveel levert een korting op voor bedrijven?

Hoeveel het precies oplevert voor een bedrijf is onduidelijk te zeggen. Omdat verschillende factoren een rol spelen als er korting wordt gegeven. Het eerste is de branche, het verschilt per branche hoe goed een korting werkt. Als tweede is het soort korting dat gegeven wordt een belangrijke factor, als mensen het niet waard vinden om voor die korting om te lopen dan wordt er niks gekocht.