Calvin Klein is voor iedereen 

Ik heb altijd moeite gehad met self-love. Ik denk dat heel veel mensen hiermee sympathiseren. We leven namelijk in een samenleving waar er winst wordt gemaakt op jouw onzekerheden, en van jezelf houden (zowel van je innerlijk als je uiterlijk) is een van de grootste daden van rebellie die ik kan bedenken. Ik probeer steeds nieuwe manieren te vinden om mezelf en mijn lichaam te vieren, en een hele grote bijdrager daaraan is mooi ondergoed en mooie, fijne kleding. Gelukkig heb ik een aantal merken die me daarin nooit teleurstellen. Die iets geven om vrouwen en mannen van alle soorten en maten, die niet persé elke dag lingerie willen dragen, maar wel elke dag zich goed willen voelen in wat ze dragen. Een daarvan is Calvin Klein.

Een geschiedenislesje 

Het Amerikaanse modehuis werd in 1968 opgericht door modeontwerper Calvin Klein (vandaar de naam). Veel mensen kennen het merk nu om hun typerende en comfortabele ondergoed voor zowel mannen als vrouwen, maar hun eerste hit in de modewereld kwam in de jaren 70, met damesmode, herenmode en prachtige merkjassen. In de jaren 80 kwam hun nu beroemde ondergoedcollectie voor het eerst op de markt. Ze zijn blijven groeien en verbeteren, en in 2002 werd het modehuis doorverkocht aan een ander bedrijf. Het heet nog altijd Calvin Klein en maakt nog altijd dezelfde (of betere) kwaliteit kleding en ondergoed, maar de originele oprichter is niet langer verbonden aan het bedrijf dat zijn naam draagt. 

Calvin Klein 101

De kleding en het ondergoed van Calvin Klein staat bekend om de goede kwaliteit en simpele ontwerpen. Verwar simpel echter niet met een negatieve connotatie; voor deze kleding, en vooral voor het ondergoed, werken deze simpele, gestroomlijnde ontwerpen juist super goed. De onderbroeken en bh’s van Calvin Klein zijn er in alle soorten en maten, voor alle verschillende lichamen, man en vrouw. Zo kan iedereen zich mooi voelen als ze ondergoed van Calvin Klein aan hebben. Ik weet dat het mij in ieder geval helpt. Natuurlijk komt self-love uit onszelf in the end, maar jezelf trakteren op ondergoed en kleding waar je je goed in voelt is zeker geen straf.

Calvin Klein is een merk dat bekend staat om goede kwaliteit en simpele, chique ontwerpen. Zowel hun kleding als hun ondergoed is er in alle soorten en maten, voor zowel mannen als vrouwen. Ook is het in meerdere winkels te vinden, en online. Ik zoek in bepaalde winkels zelfs altijd specifiek naar Calvin Klein, omdat ik het gewoon zo’n fijn merk vind, zeker voor ondergoed! Dus, doe een keertje gek en treat yourself!