Brillentrends van 2022

Bij deze opticien heb je heel veel keuzes

Sommige van ons moesten al vanaf een jonge leeftijd een bril dragen. Het is niet iets dat wij altijd leuk vonden, omdat wij weinig keuze hadden. Gelukkig hebben wij tegenwoordig voldoende keuzes. Je hoeft nu niet meer jarenlang rond te lopen met een bril die uit stijl is of die jij zelf niet leuk vindt. Het kan ook zijn dat je gewoon een nieuwe bril wilt hebben in de trend van 2022. Welke het ook is, geef niet, want bij opticien in Etten-Leur kan je altijd terecht om de bril van je droom te vinden. Nu kan je een bril vinden die in deze tijd past en die je comfortabel en zeker van jezelf laat voelen. Dat wil iedereen toch?

Brillentrends van 2022

De brillentrend van 2022 is er en je kunt al een keuze maken tussen bepaalde stijlen en montuur. Dit jaar heb je de keuzes tussen brillen met een ronde montuur, kleurig montuur, overgrote montuur, houten montuur, vintage piloten montuur, lichte pastelkleurige acetaat montuur en tortoise shell brillen om een paar te noemen. Niet al de bovengenoemde brillen passen bij alle gezichtsvorm. Kies een brilmontuur die bij je gezichtsvorm past en een kleur die mooi bij jou zit. Een bril met een ronde montuur past beter op iemand met een ovale gezichtsvorm dan iemand met een hart gezichtsvorm. Twijfel je je nog, dan kan je kijken naar een vintage piloten bril. Het is stijl die in staat is om er geweldig uit te zien op het gezicht van iedereen.

Extra tips voor een trendy 2022

Stel je voor dat je geen fan bent van de bovengenoemde stijlen. Als dit het geval is, kan je altijd even kijken wat de sieraden trend van het jaar is. Als het zilver is en jij houdt van sieraden, dan kan je een bril zoeken met mooie zilver details. Het kan ook zijn dat je moeite hebt met je bril omdat het niet bij je outfit past. Het beste wat je hiervoor kunt doen, is ervoor zorgen dat je op de lange termijn een aantal brillen hebt met verschillende stijl en kleur waaruit je kunt kiezen voor je outfits. Het is tijd om een fashion statement te maken met je brillen. Opticien in Etten-Leur kan je hierbij helpen.